Vi gjør vedlikeholdet enklere

Vedøra Eiendomsservice tilbyr vaktmestertjenester for private husholdninger som ønsker å holde eiendommen sin i god stand, uten å måtte bruke mye tid og krefter på vedlikeholdet. Våre erfarne vaktmestere kan hjelpe deg med alt fra gressklipping og hekktrimming til snørydding og fjerning av høstblader.

Med lidenskap for jobben

Vi kan tilpasse våre tjenester til dine spesifikke behov, enten du trenger en regelmessig vedlikeholdsavtale eller en enkeltstående oppgave. Vi kan også hjelpe deg med å plante og vedlikeholde blomsterbed og hager, og tilbyr også tjenester som fjerning av ugress og søppel, og generelt eiendomsvedlikehold.

Vi har utstyret som trengs

Våre vaktmestertjenester for private er tilgjengelige til konkurransedyktige priser, og vi vil alltid jobbe hardt for å sikre at din eiendom ser så bra ut som mulig. La oss hjelpe deg med å frigjøre tid og krefter, slik at du kan bruke mer tid på det som betyr mest for deg.
Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om våre tjenester for private.

Fast eller ved engangstilfeller

Trenger du en fast vaktmester eller bare en hjelpende hånd av og til? Vi tilbyr begge deler! Kontakt oss gjerne for å høre hvordan vi kan hjelpe deg.

Vi kan hjelpe deg med