Vi tar oss av utearelaet ditt

Vi tilbyr en omfattende hagetjeneste for private som inkluderer alt fra vedlikehold og planting til design og anlegg av nye hager. Våre erfarne hagearbeidere har kunnskap og ekspertise innenfor en rekke ulike områder, og kan hjelpe deg med å skape den perfekte hagen for ditt hjem.

Hagedesign og vedlikehold

Vi tilbyr en rekke ulike tjenester innenfor hagedesign og -vedlikehold. Dette inkluderer alt fra planting og klipping av plener til beskjæring av trær og busker. Vi kan også hjelpe med utforming og installasjon av hageanlegg, inkludert blomsterbed og busker, og tilbyr også tjenester innenfor hagearkitektur.

Skreddersydd for deg

Vi tilbyr skreddersydde løsninger for å møte dine behov og ønsker, og våre hagearbeidere vil samarbeide tett med deg for å sikre at du får den hagen du ønsker deg. Vi legger stor vekt på kvalitet, og bruker kun de beste materialene og utstyret for å sikre at din hage forblir i topp stand år etter år.

Vi gjør alt for deg

Med vår hagetjeneste kan du nyte en velstelt og vakker hage uten å måtte bruke all din fritid på hagearbeid. Vi tar oss av alt fra planting og klipping til hagearkitektur, slik at du kan slappe av og nyte ditt eget private hageparadis.

Kontakt oss i dag for å høre mer om våre hagetjenester for private.

Vi kan hjelpe deg med